PrevPrev NextNext
Home

Finland Film Comission

Suomen elokuvakomission päätehtävä on Suomen näkyväksi tekeminen ja kuvauslokaatioiden esittely kansainvälisille elokuva- ja av-alan tuotannoille.

Asiakas: LEO
Yhteyshenkilöt: Tanja Ahven-Posio, Päivi Söderström, Tiina Laasonen
Vuodet: 2012 - 2014

www.filmfinland.com

Ilmeen kantavana teemana on elokuvallisuus, joka rajautuu ikään kuin elokuvateatterin valkokangasnäkymään esitteessä ja siihen kuuluvissa postikorttisarjassa. Sama ajatus jatkuu myös muissa sovelluksissa, mm. verkkosivuilla.

Syksyllä 2013 toteutettu Filmer's Toolkit -palvelu tuo esiin Suomen vahvuuksia kuvauspaikkavalintana. The Coolest, The Lightest, The Easiest ja The Wildest -kärjet painottavat eri neljän eri vuodenajan erityispiirteitä sekä työskentelyn helppoutta suomalaisten osaajien kanssa. Teemoja on voitu hyödyntää mm. printtimateriaaleissa, ohjenuorana sisällön tuottamisessa sosiaalisen median kanaviin sekä showreelin ja teemavideoiden toteutuksessa. Suunnittelimme myös tekstit ja grafiikat Flatlight Creative Housen toteuttamaan The Coolest -showreeliin.

Suomen elokuvakomissio järjesti syyskuussa 2014 yhdessä Favexin kanssa av-alan ja brändien yhteistyömahdollisuuksia esittelevän Money Talks -seminaarin. Ideoimme tilaisuuden teemaan liittyvän, alennuskuponkivihkon tyyppisen hand-out materiaalin.