EN

Korundi

Kulttuuritalo Korundi on Rovaniemen taidemuseon ja Lapin kamariorkesterin koti, jossa taide avaa maailmaa pohjoisesta perspektiivistä. Puisto sai mieluisan tehtävän toteuttaa paikallisena maamerkkinäkin tunnetulle kulttuuritalolle kokonaisvaltainen brändiuudistus.

  • slide
  • slide
  • slide

Kulttuuritalo Korundin haasteena oli jakautuneisuus: niin Rovaniemen taidemuseo, Lapin kamariorkesteri kuin Korundi tapahtumapaikkana viestivät kukin tahoillaan. Puiston brändityön tuloksena loimme markkinointiviestinnällisen kehyksen, jossa kaikilla toimijoilla on edelleen oma tilansa, mutta selkeä yhteinen koti Korundin punatiilten puitteissa. Uusi slogan kertoo monipuolisen pohjoisen kulttuuritalon ajatuksia herättävästä tarjonnasta.

Puiston_Korundi_RGB40.jpgPuiston_Korundi_RGB402.jpg
Puiston_Korundi_RGB_34.jpgPuiston_Korundi_RGB_35.jpg

Korundille luomamme kuvio taipuu niin kuosiksi kuin voimakkaasti rajatuksi visuaaliseksi elementiksi, joka sitoo markkinointimateriaalit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Puiston_Korundi_RGB_31.jpgPuiston_Korundi_RGB_32.jpgPuiston_Korundi_RGB_33.jpg

Kulttuuritalo Korundi on myös kokous- ja tapahtumapaikka. Suunnittelimme taloon selkeät opasteet, jotta yleisö ja osallistujat löytäisivät vaivattomasti oikeaan tilaan moneksi muuntautuvassa rakennuksessa.

Puiston_Korundisans.gifPuiston_Korundi_RGB17.jpgPuiston_Korundi_RGB18.jpg

Muotoilimme Korundille oman otsikkofontin. Mika Junnan suunnitteleman logon tavoin Korundi Sans saa inspiraationsa arkkitehtien ja suunnittelijoiden käyttämistä kirjainsapluunaviivaimista.

Mukavasti käteen sopiva esite on visuaalisesti viehättävä kokonaisuus, joka avaa kulttuuritalon sisältöä ja mahdollisuuksia. Ulkokannet kertovat Korundin puitteista ja tarjonnasta, sisäaukeama taas kurkistaa Lapin kamariorkesterin ja Rovaniemen taidemuseon ovista sisään. Suunnittelimme informatiivisen tekstisisällön suomeksi ja englanniksi.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu