EN

Verkko ja digi

Verkkosivuista haluttiin tehdä selkeä ja ennen kaikkea asiakkaalle sujuvasti päivitettävä sivusto. Suunnittelimme verkkosivuston rakenteen yhdessä asiakkaan kanssa sekä teimme käyttöliittymän ja mobiililaitteisiin optimoidun visuaalisen ilmeen.

Varanger Lodgen verkkosivu kertoo käyttäjälle tarinaa joka kumpuaa paikan ja sen omistajan historiasta. Luksusmökkien rakennustapa ja materiaalit kunnioittavat luontoa mutta myös perinteitä. Kammityyppiset rakennukset ovat olleet alueelle ominaisia jo tuhansien vuosien ajan.

Tsekkaa sivut tästä

  • slide
  • slide

Loppuvuonna 2018 Visit Rovaniemi otti käyttöön Bokun-varausalustan saadakseen Rovaniemen laajan aktiviteettitarjonnan ostettavaksi verkossa. Asiakkaan tarpeiden pohjalta uusimme visitrovaniemi.fi:n aktiviteettiosion ​​​tuotteiden esillepanon ja ostomahdollisuudet selkeäksi ja houkuttelevaksi. Verkkokaupan menestys ylitti kaikki odotukset, kun ensimmäisen kuukauden myynti kipusi yli 100 000 euroon ​​​​​​– onnittelut upeasta tuloksesta!

Suunnittelimme visitrovaniemi.fi-sivustolle graafisen ilmeen ja käyttöliittymän.

 

Päällimmäisenä haasteena olivat sisällön laajuus ja monimuotoisuus. Omat suuntaviivansa asetti hakukoneoptimoinnin (SEO) analyysi, jonka tulokset huomioimme ulkoasua suunnitellessa. Alusta alkaen pidimme mielessä myös sivuston yhdeksän kieliversiota.

 

Yhteistyössä asiakkaan ja teknisen toteuttajan kanssa teimme selkeän, toimivan ja houkuttelevan sivuston, joka päätyi kisaamaan vuoden parhaasta verkkosivustosta FWA – Finnish Web Awards 2017 -kilpailussa.

Suunnittelimme porokello.fi-sivuston palvelemaan kaikkia tienkäyttäjiä. Sivusto tarjoaa reaaliaikaista tietoa aktiivisista varoituksista ja porokolarien lukumäärästä.

 

Porokellon ydinkäyttäjiä ovat ammattiautoilijat, jotka tuottavat tietoa teillä liikkuvista poroista. Aktiivinen yhteydenpito heihin on hankkeelle keskeistä. Sitä varten laadimme uutiskirjeen, jolla viestitään ammattiautoilijoille Porokellon kehityksestä, kannustavista kilpailuista ja muista avainasioista.

Suunnittelimme Porokellon mobiilisovelluksen ulkoasun ja käyttöliittymän yhteistyössä teknisen toteuttajan Paikkatieto Onlinen kanssa. Avainsanoja olivat yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys, jottei sovellus veisi huomiota ajamisesta.

 

Porokello-mobiilisovellus ampaisi latauslistojen kärkeen lanseerauksen yhteydessä. Myös media ja suuri yleisö ympäri Suomen kiinnostuivat aiheesta. Sovellus voitti Kuljetuskuutio-palkinnon ja Poliisin valtakunnallisen liikenneturvallisuuspalkinnon.

  • slide
  • slide
  • slide

Teatterin verkkosivustolle sovelsimme luomaamme ilmettä, mutta annoimme päähuomion esityksille ja sisällölle; halusimme tuoda ihmiset ja tekijät esiin. Kokonaisuudesta välittyy teatterin positiivinen henki, eikä kotipaikka Lappia-talokaan tilavuokrauksineen jää enää paitsioon.

Suunnittelimme Arktikumin verkkosivuston rakenteen, käyttöliittymän ja graafisen ilmeen. Keskeistä oli tiedon järjestäminen, jotta talon eri toimijat ja palvelut pääsevät esiin – visuaalisuudesta tinkimättä.

Ylläksen verkkosivustolle sovelsimme luomaamme graafista ilmettä, joka toimii aiemman tekniikan päällä. Sivuston ulkonäkö päivittyy neljästi vuodessa matkailukauden mukaan.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus
Show menu
Hide Menu