EN

Valokuvat

Mainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat4.jpgMainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat5.jpg
  • slide
  • slide
  • slide
Mainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat7.jpgMainostoimisto_Puisto_Apukka_Kuvat6.jpg

Teimme Apukka Resortille valokuvaussuunnitelman, jonka toteutimme kuvauspäivänä. Valokuvissa tuomme visuaalisesti­­­ esiin Apukassa vierailevan matkailijan käsiin tuntuvat tekstuurit.

Puiston_Kuvapohja_RGB_sahkotapio_4.jpgPuiston_Kuvapohja_RGB_Sahkotapio_3.jpgPuiston_Kuvapohja_RGB_sahkotapio_5.jpg

Sähkötapion verkkosivuille tuotettiin nippu uusia valokuvia, jotka konkretisoivat yrityksen palvelut ja työn jäljen sekä tekijät niiden takana. Kuvaukset toteutettiin yhteistyössä Valokuvaamo Kipinän kanssa.

Markkinointi-ilmeen kasvojenkohotus ulottui luonnollisesti ajoneuvoihin, joista tarvittiin brändikuvat niin printti- kuin sähköisiin materiaaleihin. Laadimme kuvasuunnitelman uusien autoteippausten esiintuomiseksi ja ojensimme sen rovaniemeläisen yhteistyökumppanin Studio Artican toteutettavaksi.

mainostoimisto_puisto_arcticsuperfoods_brandikuvat.jpgmainostoimisto_puisto_arcticsuperfoods_brandikuvat2.jpgmainostoimisto_puisto_arcticsuperfoods_brandikuvat3.jpg

Käsikirjoitimme Arctic Superfoodsin brändikuvat, joissa limittyvät ketterästi puhtaat raaka-aineet, maistuvat tuotteet, pohjoinen luonto ja urbaani elämäntapa. Selkeä kuvasuunnitelma antoi mahdollisuuden käyttää eri kuvaajia ympäri Suomen yhdenmukaista vaikutelmaa kadottamatta.

  • slide
  • slide
  • slide

Kun Arctic Warriorsin brändi uudistettiin, myös tuotteet lanseerattiin uudelleen. Käsikirjoitimme ja tuotimme yrityksen brändi- ja tuotekuvat yhteistyössä Studio Artican kanssa.

Palvelumme

Työpaja Konsepti Brändistrategia Markkinointisuunnitelma Tuotteistus Nimi / slogan Ilme / identiteetti Tekstisuunnittelu Valokuvat Visualisointi Logo Printti ja julkaisut Pakkaukset Verkko ja digi Video ja TV Kuvitus Kirjainmuotoilu
Show menu
Hide Menu